Неділя, 28 Квітня, 2024
ПодіїУкраїна

У ДТП на Буковині травмовано п’ятеро людей, з них троє – діти

У Дністровському районі слідчі поліції розслідують обставини аварії, в якій травмувалися п’ятеро осіб.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області, передає Укрінформ.

«23 березня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Вітрянка Дністровського району. Унаслідок аварії постраждав водій та четверо пасажирів легковика віком 5, 10, 15 і 26 років. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Попередньо поліцейські встановили, що 22-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобіля BMW, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся із огорожею. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілих з тілесними ушкодженнями лікарі доставили до медичного закладу. Правоохоронці затримали водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться у лікарні під наглядом лікарів та працівників поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові на Скнилівському мосту 21 березня сталися одночасно три ДТП за участю близько 27 автомобілів.