Вівторок, 30 Квітня, 2024
РозвагиТехнікаЦікаве

Spider-Man Unlimited: новий ран-файтинг від Марвел

Всесвіт вирішив підкорити мобільні платформи і освоїв для цього новий жанр – ран-платформер

Практично не залишилося людей, які не знають про всесвіт Марвел. Про його героїв регулярно знімають блокбастери, а кількість і різноманітність марвелівських ігор на різних платформах зашкалює. За франшизою робили екшени і покрокові бої, але, схоже, всесвіт вирішив підкорити мобільні платформи і освоїв для цього новий жанр – ран-платформер. Spider-Man Unlimited – ось чим порадував Марвел мобільних гравців.

Як і слід було очікувати, графіка в Spider-Man Unlimited прекрасно оптимізована. Гра не фрізить і не лагає, хоча важить близько 900 МБ. Графічне оформлення стилізовано під марвелівський комікс, що виглядає атмосферно і красиво.

Платформер виконаний повністю в 3D, персонажі, оточення та об’єкти відображаються якісно, анімація адекватна, а супроводжуватися проходження буде «класичною» супергеройською музикою.

Геймплейно Spider-Man Unlimited – ранер, але гра також містить елементи файтингу. Людині-павуку доведеться не тільки бігати по дахах, збирати «монетки» і долати барикади, але ще і битися з супротивниками на землі і в повітрі.

Для проходження рівнів нададуть відразу кілька людино-павуків з різних вимірів. У кожного унікальні навички, свій костюм і стиль проходження. Персонажів треба відкривати у процесі проходження. Шкода, що гравець не може самостійно вибирати, за якого «павучка» грати, – на певних рівнях доступні певні герої.

Щоб ще більше занурити геймерів у комікс, розробники вирішили відмовитися від джойстиків і кнопок і перевели все управління на свайпи.


Залишити відповідь