Неділя, 26 Травня, 2024
РозвагиЦікаве

BEZMEZH — нова програма на Youtube, яка розповідатиме історії успішних українців.

Автори каналу BEZMEZH  планують показувати історії креативних підприємців, які поєднують творчість з бізнесом. В рамках проекту підприємці розповідатимуть мотиваційні історії свого життя. Ці історії не про успіх, а про шлях та пошук свого призначення.

У першому епізоді програми мова піде про студію дизайну систем освітлення і предметів інтер’єру ARTEM RONSKY, яку створила сімейна пара Артема і Світлани Ронських. В 2015 році вони починали займатися бізнесом у вільний від роботи час, а вже через два роки отримали гран-прі на престижному конкурсі предметного дизайну Element 2017 в рамках виставки KIFF 2017. Всю продукцію сім’я виробляє у власній майстерні під Києвом.

«Ми сподіваємось, що наша програма буде корисною тим, хто задумується про своє життєве призначення. Хто ми? Куди рухаємось? Чим займаємось? Ми шукатимемо справжні історії українців, які мотивуватимуть рухатись вперед, розвиватися та досягати свого», — поділися цілями автори проекту BEZMEZH.

Cлідкувати за майбутніми випусками програми можна на YouTube-каналі: https://www.youtube.com/channel/UCtp9tkUj6SeVTHafHlgQieA/

Залишити відповідь