П’ятниця, 19 Квітня, 2024
МузикаСуспільство

«Я йду зі сцени»‘: Приходько зробила гучну заяву

Українська співачка Анастасія Приходько повідомила про те, що йде зі сцени. Вона заявила, що їй набридло чути про те, що вона «не формат».

За словами Приходько, справжньому музикантові важко, коли у нього немає підтримки. Про це співачка написала в соціальній мережі Facebook.

«Я йду зі сцени. Втомилася слухати про те, що я не формат. Музикантові справжньому важко, коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися, щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, на жаль, то що продається в магазинах «все по 10″ купують швидше,» – написала Приходько.

За роки своєї творчої кар’єри Анастасія Приходько зробила чималий внесок в українську культуру. Так, співачка презентувала альбом «Я вільна», випустила 10 відео («Половина шляху», «Зацілована», «Не трагедія», «Герої не вмирають»). Також представила рік тому нову програму «Крила» з одноіменного альбому. Та ще зняла 5 відео на власні пісні «Луна ностальгія», «Тримай», «Good bye», «Крила» та «Саме той».

Залишити відповідь