П’ятниця, 29 Березня, 2024
Спорт

Українець виборов срібну медаль з пауерліфтингу на Іграх нескорених

Учасник національної збірної «Invictus Games» Євген Олексенко виборов срібну медаль з пауерліфтингу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

“Сьогодні, 24 жовтня, ветеран АТО, учасник національної збірної «Invictus Games» Євген Олексенко виборов срібну медаль з пауерліфтингу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Євген Олексенко — ветеран АТО, брав участь в боях біля ДАПу, під Пісками, Опитним, Водяним (2015–2016 рр.). До війни займався пауерліфтингом.

У своєму зверненні до побратимів учасник «Invictus Games» Євген Олексенко зазначив: «Поки ми відстоюємо честь України на змаганнях, ви відстоюєте країну на полі бою». 

Відео звернення:

Як повідомляв Укрінформ, у перший день змагань – 21 жовтня на Іграх нескорених у Сіднеї українець Денис Фіщук здобув “бронзу” у велогонці. 22 жовтня – капітан української збірної Сергій Ільницький виборов золоту медаль з веслування на тренажерах у категорії Men’s IR6. Цього ж дня Олександр Бєлобоков завоював “золото” з веслування на тренажерах у категорії Men’s IR3. У третій день змагань золото виборов з пауерліфтингу Олександр Гавриленко.

Ігри нескорених – міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

Залишити відповідь