Субота, 20 Квітня, 2024
Кримінал

Павловський підтвердив знайомство з організатором замаху на Гандзюк

Колишній помічник народного депутата Миколи Паламарчука Ігор Павловський визнав, що знайомий з Сергієм Торбіним, якого офіційне слідство вважає організатором нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк. Однак спростував участь у нападі

В ефірі Громадського він заявив, що познайомився з учасником бойових дій на Донбасі Торбіним під час волонтерської діяльності: “Я їм допомагав на фронті – продуктами, соляркою, медикаментами”.

Окрім того, за словами Павловського, він зустрічав Торбіна на різних дитячих змаганнях та знав його з “позитивної сторони”.

Водночас Павловський спростував інформацію про причетність до нападу на Гандзюк, наголосивши, що навіть не знав активістку.

“Якщо би я був причетний, то, я думаю, з вами би вже не розмовляв”, – сказав він, додавши, що давав свідчення поліції про Торбіна.

Нагадаємо, що за інформацією активістів, помічник депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука Ігор Павловський є можливим посередником між замовником та організаторами вбивства Катерини Гандзюк. Після оприлюднення цієї інформації Микола Паламарчук звільнив Ігоря Павловського.

Залишити відповідь