Субота, 20 Квітня, 2024
Кіно

Міла Йовович показала, як підросли її доці, і поміркувала про веселе материнство

Американська актриса українського походження Міла Йовович – матуся двох дочок, 11-річної Евер Габо та 3-річної Дашель Іден. Зірка показала своїх красунь у мережі та відверто розповіла про те, як непросто бути хорошою мамою. Зірка “П’ятого елементу” написала про це пост уFacebook.

“Жартуєте? Ці личка? Вмираю від них.Іноді я зупиняюся, що би я не робила, і просто смакую теперішній момент. Бути матір’ю непросто. У мене найкращі наміри. Але між безсонними ночами та роботою,між тривогами та сумнівами моє терпіння виснажується. Мене чавить провина”мами, яка працює”, і, не усвідомлюючи цього, я – “серйозна”мати весь час. У такі моменти, як цей, я намагаюся гіпер-усвідомлювати теперішнє. Розуміння, що як би ми не старалися “чинити правильно”,здебільшого чинити правильно – це просто дуркувати, і щоби всі від душі сміялися”,- поділилася думками Міла.

“Коли згодом моїх дітей запитають, яка у них була мама, я дуже хочу, щоби вони сказали “весела мама”. Тож моя мета – щодня принаймні один раз добряче реготати з дітьми. Хай там що”, -підсумувала 42-річна акторка.Нагадаємо, тато Евер і Дашель – режисер Пол Андерсон, за якого Йовович вийшла в 2009-му.

Залишити відповідь