Субота, 20 Квітня, 2024
Анонси

Куди піти 10 грудня

Концерт Kiev Tango Project

Єдиний київський концерт Kiev Tango Project на честь святкування всесвітнього Дня танго. Прозвучать відомі мелодії в несподіваних аранжуваннях та світові шедеври в стилі танго.

Засновник Kiev Tango Project – скрипаль-віртуоз Кирило Шарапов, відомий співпрацею з О.Е., Ніно Катамадзе та іншими знаменитими проектами. Сьогодні Kiev Tango Project визнано кращим інструментальним танго-колективом в Україні. Його творчість вирізняється емоційною насиченістю,віртуозною технікою, красивим складом інструментів. Приходьте, щоб випробувати на собі магію танго і відчути приємний післясмак.

Час: 19.00.

Місце: Палац «Україна». Малий зал (вул. Велика Васильківська, 103).

Вартість: 350 – 550 грн.

Концерт «20 поглядів на немовля Ісуса»

У виконанні Антонія Баришевського (фортепіано) пролунає однойменний твір Olivier Messiaen.

Час: 19.00.

Місце: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2).

Вартість: 250 грн.

Презентація книги Сергія Мартинюка «Капітан Смуток»

Презентація дебютного роману Сергія Мартинюка, соліста гурту «Фіолет». Модератор: Іванка Шкромида.

Київ стає ще одним містом, яке побачить роман та зможе розпитати про нього особисто автора — Сергія Мартинюка. Різні світи, долі й усвідомлення, ніби нитки міфічних мойр, сплітаються у єдину історію з ліричною назвою — «Капітан Смуток».

Нічні трамвайні тріпи з казковими красунями, пилюка незвіданих шляхів автостопу, розбиті обличчя й душі, повії-філософи на автозаправках, колишні жінки, первістки, пам’ять і забуття, любов та ненависть,минуле й майбутнє, слово… мовчання, бунт і смиренність…

Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя.

Час: 13.00.

Місце: книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3).

Вартість: вхід вільний.

Залишити відповідь