П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ПолітикаУкраїна

Садовий відповів на пропозицію Гриценка об’єднатися перед виборами

Лідер партії”Самопоміч” Андрій Садовий заявив, що не планує перед президентськими виборами об’єднуватися з іншими демократичними силами.

Про це він сказав в ефірі”24 каналу” у понеділок. За його словами, президент може бути тільки один.”Президентська кампанія починається в січні 2019 року. Ми всі розуміємо, що кампанії часто ламають всі рейтинги. Тому я налаштований йти і перемагати. Президент України повинен бути один”, – сказав Садовий. При цьому політик не виключив можливості об’єднати демократичні сили, але до парламентських виборів.

Він розповів, що питання об’єднання до виборів в Раду обговорювалося і з Анатолієм Гриценком, і зі Святославом Вакарчуком, і з “ДемАльянсом”.

“Вважаю, що повинна бути створена велика і потужна команда, яка повинна перемагати на парламентських виборах і брати більшість в Раді”, – зазначив Садовий.

Як повідомлялося, “24 канал” належить дружить Андрія Садового.

Раніше  кандидат в президенти, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко закликав до об’єднання інших потенційних кандидатів Святослава Вакарчука, Андрія Садовоого, Романа Безсмертного, Миколу Катеринчука, Миколу Томенка, партію “Сила людей”. Повідомлялося також, що позафракційний нардеп, лідер громадської спілки “Громадянський рух Хвиля” Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка, як кандидата в президенти.

Залишити відповідь