П’ятниця, 29 Березня, 2024
В КиєвіКримінал

Подільський суд столиці виніс покарання псевдомінеру супермаркету

Зловмисник вирішив пожартувати та зателефонував до поліції з повідомленням про замінування. За свій вчинок чоловік отримав три роки в’язниці з іспитовим строком півтора роки

Подія трапилася на початку осені на території Подільського району Києва. До поліції надійшло повідомлення про замінування супермаркету. 

На виклик негайно прибули профільні служби, які провели ретельний огляд приміщення та прилеглої території, а слідчо-оперативна група району задокументувала подію. У результаті перевірки небезпечних речовин та предметів не виявлено.

Після проведення комплексу розшукових заходів працівники поліції встановили звідки надійшов дзвінок та власника мобільного телефону. Правопорушника затримали та доставили до управління поліції. Ним виявився 24-річний киянин, який пояснив, що під час розпивання алкоголю з друзями вирішив пожартувати. 

Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, псевдомінера засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком півтора роки, повідомляє офіційний сайт Нацполіції.

Залишити відповідь