Неділя, 19 Травня, 2024
ЕкономікаУкраїна

НКРЕКП спрогнозувала зростання тарифів на електроенергію для промисловості

При цьому ціна на електроенергію для населення залишається незмінною, заявили в Нацкомісії

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг(НКРЕКП) завтра, 14 грудня, на своєму засіданні розгляне питання затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни електроенергії на 2019 рік. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення НКРЕКП Оксани Кривенко насвоїй сторінці в Facebook.

Вона повідомила, що прогнозоване зростання вартості електроенергії для промисловості та інших непобутових споживачів в першому і другому кварталах 2019 року складе 2%.

“Прогнозоване зростання вартості електричної енергії для промислових та інших споживачів в І та ІІ кварталі 2019 року складе лише 2%, що набагато менше індексу цін виробників та індексу інфляції. Зазначена ціна електроенергії буде діяти до 01 липня 2019 року, – до дати запровадження повномасштабного ринку електричної енергії”, – написала Кривенко.

Наголошується,що зазначена ціна електроенергії буде діяти до 1 липня 2019 року. Також вона додала, що ціна на електроенергію для населення залишається незмінною.

Залишити відповідь