Субота, 20 Квітня, 2024
Плітки

Україна вперше увійшла у 20-тку найбільших користувачів сервісу Pornhub

Україна вперше увійшла у 20-тку найбільших користувачів сервісу Pornhub, посівши у рейтингу 16 місце. Згідно зі статистикою порталу, особливо активно динаміка українського трафіку почала зростати за останній рік, повідомляє Ньюзрюмка.
За трафіком нас випереджають США, Індія, Японія, Австралія, країни Європи та Латинської Америки, однак ми посідаємо почесну четверту позицію серед лідерів тривалості перегляду відео на сайті – з середнім результатом 10 хвилин 26 секунд (на 21 секунду більше, ніж у 2017-му).
За контентом серед усіх країн найбільш запитуваними є лесбійки?‍♀️. І лише наші святі люди серед усього запропонованого на порнхабі розмаїття найбільш за все дивляться аніме?. У категоріях, які дивляться українці, перше місце також посідає порно-аніме «Хентай».

Ну, і окремо хочемо звернути увагу на те, що наші співгромадяни, навіть, на порнхабі шукають зраду? – на 22 відсотки серед українців за останній рік зріс пошук слова cuckold, яке має подвійний переклад – «рогоносець» та «зрада». Але хіба це дивно, якщо всі процеси у державі – суцільний порнхаб??

Залишити відповідь