Субота, 20 Квітня, 2024
КриміналУкраїна

Гроші ящиками вилітали з вікна: ГПУ затримала посадовців “Укргазвидобування” на хабарі

Справа реалізована СБУ, ГПУ, САП у співпраці з керівником “Нафтогазу” А. Коболєвим.

Співробітники Генеральної прокуратури затримали двох посадових осіб компанії “Укргазвидобування”, які налагодили схему отримання 10% відкату за державне замовлення.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook.

За його словами, в цій справі ГПУ допомагало детективам НАБУ і прокурорам САП. Також він зазначив, що зі слідством співпрацював глава “Нафтогазу” Андрій Коболєв.

“У рамках справи зафіксовано, що за вересень-грудень начальник механіко-енергетичного департаменту “Укргазвидобування” В. Микитін та директор із підготовки й транспортування газу А. Гордієнко отримали 16,8 млн грн. При отриманні чергового траншу в 9 млн гривень зловмисників затримано. Спроба викинути у вікно купи грошей не вплине на хід слідства. Подарований чиновнику Land Cruiser теж врахуємо”, — написав Юрій Луценко.

1 коментар

  • Задержали взяточников – опубликовали кто это такие. Все правильно. Но когда публикуют о задержании преступников и не пишут о них ничего, просто -задержан за взятку или что-то подобное , это надо расценивать как очередной фейк. За эту информацию уважение авторам!

Залишити відповідь