Середа, 15 Травня, 2024
Політика

Гройсман хоче переглянути зарплати керівників «Нафтогазу»

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в березні 2019 року перегляне заробітні плати менеджменту Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Кабінет міністрів України має намір переглянути розмір заробітних плат керівників НАК “Нафтогаз України” навесні 2019 року. Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає УНІАН.

За його словами, питання зарплат керівників державних компаній обговорюватимуть на одному із засідань уряду.

“При перегляді контрактів, що відбудеться по “Нафтогазу” у березні, мене цікавитимуть умови оплати праці керівників національних компаній. Ми будемо достатньо жорсткими”, – зазначив Гройсман.

Як повідомляв УНІАН, наглядова рада «Нафтогазу» ухвалила рішення про виплату співробітникам компанії премій на суму 46,3 млн дол. у зв’язку з перемогою в Стокгольмському арбітражному суді щодо транзитного контракту, за рішенням якого «Газпром» має виплатити українській компанії 4,6 млрд дол. При цьому з урахуванням рішення арбітражу за контрактом на постачання газу, остаточна сума розрахунків між компаніями становить 2,6 млрд дол. на користь «Нафтогазу».

Залишити відповідь