Субота, 20 Квітня, 2024
Для себеКультура

Білл Гейтс радить 5 кращих книг 2018 року

Білл Гейтс читає по одній книзі в тиждень, а в кінці кожного року він називає п’ять книг, які привернули його увагу найбільше.

Напередодні Нового року засновник Microsoft вирішив не відступати від традиції і опублікував свіжу добірку. Мільярдер упевнений, що книга може стати чудовим подарунком.

Цього року мій список книг досить еклектичний. Від практичного керівництва по медитації до глибокого занурення в автономну зброю. Кожен знайде собі щось до смаку », – зазначив Гейтс.

«Тара ніколи не ходила в школу і не відвідувала лікаря до того, як покинула будинок в 17 років. Ніколи не думав, що зацікавлюсь історією дорослішання в мормонському суспільстві, але вона настільки хороша письменниця, що змусила мене замислитися про власне життя, коли я читав про її неймовірне дитинство ».

«Мало кого на свята займають думки про автономну зброю, але ця книга змушує задуматися про штучний інтелект, і її неможливо залишити осторонь. Це надзвичайно складна тема, хоча Шаррі надає зрозумілі пояснення і показує плюси і мінуси війни машин ».

«Кілька друзів рекомендували мені цю книгу. Каррейра вичерпно описує внутрішній процес зльоту і падіння компанії Theranos. Історія вийшла навіть більш божевільною, ніж я очікував – я не міг відірватися від книжки. У ній є все: заплутані схеми шахрайства, корпоративні інтриги, розповіді про обкладинках журналів, зруйновані сімейні відносини і падіння компанії, яка колись оцінювалася майже в 10 мільярдів доларів ».

«Я фанат всього, що пише Харари, і його остання книга – не виняток. Якщо події в світі в 2018 році залишили вас враженими, то «21 урок» покаже вам, як можна обробляти новини і думати про проблеми навколо нас ».

«Книга починається з особистої історії Паддікомба, як він зі студента університету виріс до буддійського ченця. Якщо ви замислювалися про спроби свідомого життя – це найкращий початок ».

Залишити відповідь