П’ятниця, 19 Квітня, 2024
InГаджетСуспільство

Прості поради, як легко включити iPhone після морозу

Якщо ваш iPhone дивним чином раптово перестав включатися, не реагує на кнопки, то існує кілька простих способів, як його “оживити” і привести в робочий стан.

Незважаючи на те, що iPhone є найякіснішим смартфоном у світі, всі ці дорогі смартфони страждають від однієї проблеми – батарея не витримує морозів, перебуваючи в алюмінієвому корпусі. Причому від цієї проблеми страждають не тільки старі моделі, але і самий нові флагмани, пише znaj.

Найпростіший спосіб – підключити iPhone або iPad до зарядного пристрою і залишити на 15-20 хвилин для підзарядки – по закінченню цього часу спробуйте включити пристрій. Натиснувши на кнопку включення, на екрані можна побачити зображення з блискавкою і розеткою – це означає, що заряду все ще не вистачає для включення, почекайте ще трохи.

Однак, часто буває, що iPhone без причин, просто вимикається і перестає реагувати на кнопки. Таке відбувається, коли у смартфона забита пам’ять трохи менше, ніж на 100%. Для цього потрібно дати смартфону полежати при кімнатній температурі.

Залишити відповідь