Четвер, 28 Березня, 2024
Суспільство

На Львівщині суддя насмерть збив 69-річного пішохода

На автомобільній дорозі Київ-Чоп у Миколаївському районі Львівської області в середу ввечері, 25 грудня, суддя Львівського апеляційного суду збив чоловіка.

В результаті аварії 69-річний пішохід загинув. Як повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, інцидент стався близько восьмої години вечора.

Суддя за кермом автомобіля Volkswagen на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на пішохода, який помер в лікарні від отриманих тілесних ушкоджень. На даний момент слідчі територіального управління Група Швидкого Реагування (ГШР), розташованого в місті Львів, розслідують обставини ДТП. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами Кримінального кодексу України.

Двома днями назад, як повідомляв УРА-Інформ, у Київській області у вівторок, 25 грудня, на Бориспільській трасі в сторону столиці вантажівка врізалася в маршрутку з пасажирами. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждало шестеро осіб. Як повідомив прес-секретар обласної поліції Микола Жукович, аварія сталася в селі Щасливе.

Залишити відповідь