Четвер, 25 Квітня, 2024
Спорт

Українка Цуренко вийшла до півфіналу турніру WTA у Брісбені

Українська тенісистка Леся Цуренко у чвертьфіналу турніру в австралійському Брісбені обіграла представницю Естонії Анетт Контавейт та вийшла у півфінал змагань

Цуренко, яка посідає 27-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації, переграла суперницю з Естонії Анетт Контавейт, яка має 20-й номер рейтингу. Матч тривав рівно півтори години і завершився перемогою українки у двох партіях – 7:5, 6:3, повідомляє офіційний сайт WTA.

Переломним відрізком поєдинку виявилася кінцівка першого сету, коли естонська тенісистка не зуміла реалізувати два сетболи. Цуренко у результаті не тільки повернула брейк, але потім, взявши гру під свій контроль, виграла гейми, що залишилися. 7:5. Другу партію українська тенісистка відразу ж почала з успішної гри на чужій подачі і до кінця зустрічі не втрачала ініціативу з рук.

Таким чином, Леся Цуренко пройшла до 1/2 фіналу, де її суперницею буде японка Наомі Осака, яка на даний момент посідає 5-е місце в світовому рейтингу. Півфінальна зустріч між молодою японкою і Лесею Цуренко пройде в суботу. Як повідомляв УНІАН, перша ракетка України Еліна Світоліна програла у своєму першому ж матчі на турнірі в Брісбені.

Залишити відповідь