Вівторок, 16 Квітня, 2024
Кримінал

На Сумщині педофіла, який викрадав дівчаток і ґвалтував їх, знімаючи порно, відпустили під домашній арешт

Як з’ясувалося від надійного джерела в слідстві, під цілодобовим домашнім арештом і з електронним браслетом на нозі останні кілька місяців в одній з квартир на вулиці Привокзальній в Шостці знаходиться 26-річний Микола Єсаулков (на фото), повідомляє 1News.

Єсаулкова правоохоронці звинувачують в позбавленні волі і зґвалтуванні кількох дівчаток-підлітків. Ці брудні сексуальні акти підозрюваний фіксував на відео, виготовляючи порнографічні фільми.

Відомо, що одна з жертв ґвалтівника проживає в сусідньому з ним будинку. Її сім’я настільки небагата, що навіть не має коштів відвідувати судові засідання у справі, які призначаються в Зарічному районному суді Сум. Відстань від Шостки до обласного центру становить близько 180-ти кілометрів.

Спочатку Єсаулков, якому загрожує від семи до дванадцяти років в’язниці, сидів в слідчому ізоляторі, однак згодом запобіжний захід змінили. Такими темпами цілком можливо, що його взагалі виправдають – подібні прецеденти не рідкісні в історії українського правосуддя.

Залишити відповідь