П’ятниця, 29 Березня, 2024
Спорт

Команда “Динамо” вийшла з відпустки

Сьогодні у гравців першої команди київського “Динамо” завершилася зимова відпустка, що тривала майже місяць.

Традиційно, у перші кілька робочих днів, перед відльотом на збір до Іспанії, футболісти проходять планове медичне обстеження у столичній клініці “Борис”.

Як завжди, команда була поділена на дві групи гравців, частина з яких пройшла медобстеження у п’ятницю, інша – у суботу.

У профільних лікарів, які засвідчили, що у футболістів усе гаразд зі здоров’ям, сьогодні побували шістнадцять динамівців: голкіпери Георгій Бущан та Володимир Маханьков, захисники Артем Шабанов, Денис Попов, Віталій Миколенко, Микита Кравченко, півзахисники Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський, Євген Смирний, Ахмед Алібеков, Георгій Цитаїшвілі та нападники Назарій Русин, Владислав Супряга.

Відзначимо, що завтра планове медобстеження пройде друга група динамівців: Денис Бойко, Артур Рудько, Томаш Кендзьора, Беньямін Вербич, Йосип Піварич, Сідклей, Че Че, Тамаш Кадар, Міккель Дуелунд, Микита Бурда, Артем Бєсєдін, Віктор Циганков та Денис Гармаш.

Нагадаємо, перший тренувальний збір розпочнеться в неділю, 13 січня. Команда вирушить до Іспанії, де протягом двох тижнів проведе три контрольні зустрічі.

Залишити відповідь