П’ятниця, 29 Березня, 2024
Кримінал

Нацполіція прокоментувала штурм офісу Зеленського

Київська поліція повідомила, що ввечері 11 січня група невідомих людей намагалася блокувати роботу одного з їхніх підрозділів – офіс правоохоронців на вулиці Великій Васильківській, який вони орендують.

Про це повідомляє поліція Києва на сторінці в Facebook.

“У Києві група невідомих намагалася блокувати роботу одного з підрозділів Національної поліції України. Невідомі особи перешкоджали доступу правоохоронців до робочих місць, а відтак десятьох осіб доставили в управління поліції. На цей час ситуація біля офісного приміщення спокійна.”, – йдеться у повідомленні.

У чергову частину надійшло повідомлення про конфлікт в офісі на вулиці Великій Васильківській, де орендує приміщення один із підрозділів НПУ. Коли на виклик прибули правоохоронці, з’ясувалося, що група невідомих намагалася блокувати роботу співробітників та не допускала їх до робочих місць. Десятьох активних учасників події доставили до управління поліції для надання пояснень.

Для встановлення всіх обставин події працює слідчо-оперативна група. Інформація про постраждалих уточнюється. На цей час слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Одного чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Проводиться ретельна перевірка для з’ясування причини конфлікту, встановлення всіх учасників та надання їх діям правової оцінки.

Залишити відповідь