Четвер, 29 Жовтня, 2020
novyny.org@gmail.com
Техніка

Google підслуховує користувачів через мікрофон

Однак ви самостійно можете видалити всі дані

Google без відома користувачів підслуховує розмови і зберігає їх у себе на серверах. При цьому ваш смартфон стежить за вами навіть у ті моменти, коли він просто лежить поруч.

Компанія не приховує цього, однак, щоб це дізнатися, потрібно уважно прочитати “угоду для користувачів”. Google збирає інформацію про вас для свого штучного інтелекту, який підлаштовується під вас і робить продукти компанії зручніше.

Необхідні адреси:

ТУТ зберігаються всі дані, які записував ваш мікрофон. У випадку, якщо там порожньо, значить ви ніколи не користувалися голосовим помічником “ОК, Google”.

А ось за цим посиланням зберігаються всі дані, повне досьє, яке на вас зібрав Google на підставі того, що ви робите в інтернеті.

Компанія зберігає всю інформацію де і коли ви були (точніше, ваш телефон); все, що ви шукали в інтернеті; всі сторінки, які ви завантажували.

Але найкорисніша функція цього сервісу – можливість швидко все звідти видалити. Ви можете вибрати прапорцем записи, які хочете знищити, а можете видалити всі відразу, одним махом. Натисніть на кнопку «Вибрати параметри видалення» у лівій колонці.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.