Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Суд допитає судмедекспертів по справі про аварію на Сумській

На допиті експертів, які проводили додаткову судово-медичну експертизу у справі про ДТП на Сумській, наполягала представниця потерпілих Лариса Матвєєва.

Про це передає «МедіаПорт».

Відповідне клопотання Лариса Матвєєва озвучила на сьогоднішньому засідання..

Вона нагадала, що судово-медичні експерти не змогли дати відповіді на питання, чи перебувала обвинувачена Олена Зайцева в момент ДТП у стані сп’яніння, викликаному вживанням наркотичних або інших одурманюючих засобів.

За словами Матвєєвої, двоє фахівців, які проводили експертизу, є судово-медичними експертами Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз Управління охорони здоров’я ХОДА, ще один учасник дослідження, за її словами, не є атестованим судовим експертом і, згідно висновку експертів, працює у Харківській міській лікарні №2.

Жахлива аварія у Харкові сталася ввечері 18 жовтня 2017 року на пішохідному переході біля виходу зі станції метро “Майдан Конституції”.

Від Центрального ринку їхав автомобіль Volkswagen. У цей час по вулиці Сумській їхав автомобіль Lexus (за кермом була Олена Зайцева). На перехресті біля “Пузатої хати” автомобілі врізалися. Lexus відкинуло на натовп пішоходів, які переходили дорогу на зелене світло. Внаслідок ДТП загинули шестеро людей, ще п’ятеро були травмовані.

Залишити відповідь