П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

Втікаючи від покарання наркоторговець ледь не загинув від холоду

Українець, який втік з-під домашнього арешту в Києві, зазнав обмороження під час спроби незаконно перетнути кордон з Росією.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

«Напередодні військовослужбовці Харківського загону безпосередньо поруч із кордоном з Росією під час спроби його незаконного перетину виявили людину без документів. Чоловік вже мав ознаки обмороження кінцівок. Прикордонний наряд надав громадянину первинну медичну допомогу та доставив у відділ», – йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалось, що затриманий є громадянином України 1989 року народження і нещодавно його засудили за незаконне виробництво та збут наркотичних речовин. За словами чоловіка, він втік з Києва, де перебував під домашнім арештом, та намагався незаконно потрапити на територію РФ, аби уникнути кримінальної відповідальності, однак заблукав.

Українець перебуває під охороною в одній з районних лікарень Харківщини. Щодо нього складено протоколи про адміністративне правопорушення, а його подальшу долю вирішить суд, зазначила прес-служба прикордонного відомства.

Залишити відповідь