Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Чоловіка засудили за крадіжку кроля

Неодноразово засудженого жителя одного з сіл Одеської області засуджено до трьох років позбавлення волі за крадіжку кроля з подвір’я односельчанки.

Про це повідомила прес-служба Білгород-Дністровського відділу поліції в Одеській області, передає УНН.

“32-річному чоловікові, який проник до чужого обійстя і виніс кроля, суд призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі”, – зазначили в прес-службі.

При цьому в прес-службі додали, що про крадіжку кроля з власного подвір’я повідомила жителька одного з сіл Білгород-Дністровського. У ході досудового слідства правоохоронці встановили, що правопорушення скоїв неодноразово судимий односелець потерпілої.

“Маючи не зняту та непогашену судимість за майнові злочини, чоловік так і не зробив для себе належних висновків і вчинив чергове правопорушення. У своє виправдання підозрюваний заявив, що викрадену тварину продав, щоб у такий спосіб вирішити свої матеріальні проблеми”, – розповіли в поліції.

Як зазначили у відомстві, обвинувальний акт з матеріалами справи був направлений до суду. Суд визнав фігуранта винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 КК України, та призначив покарання відповідно до законодавства.

Залишити відповідь