П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Економіка

В Індії верховний суд переніс слухання про заборону криптовалют в країні

Сьогоднішнім днем ​​судові органи Індії почали розгляд справи, пов’язаного з локальним Резервним банком.

Головна причина звернення полягає у визнанні заборони роботи з криптовалюта незаконною. Ні адвокатів позивача, ні адвокатів відповідача не було, тому суд перенесли на кінець зими цього року.

Зверніть увагу, що суд призначив засідання раптово. Це означає, що сторони не були попереджені. В такому випадку слухання змушені були перенести.

Місцеві торгові майданчики знайшли вихід із ситуації з забороною і почали працювати за принципом Р2Р. Однак деякі компанії закрилися, наприклад, Zebpay.

Ще одна місцева компанія Unocoin почала встановлювати по всій Індії унікальні кріптомати. Їх тут же демонтували, а власників посадили за ґрати. Трохи пізніше з’ясувалася помилка, так як поліція сплутала обладнання з банкоматами.

Під кінець минулого року, багато банків почали змушувати безпосередніх клієнтів підписувати папери, що вони не будуть працювати ні з ВТС, ні з будь-якої іншої криптовалюта. Якщо цього не зробити, установа загрожувало заблокувати всі рахунки.

Такий підхід був засуджений місцевими фахівцями. Вони не стали цього терпіти і переїхали в більш дружелюбні до індустрії країни. Зверніть увагу, що мова йде не тільки про програмістів, а й великих компаніях.

На даний момент створена окрема комісія з вивчення цифрових валют, а також індустрії загалом. Як би там не було, а органи не поспішають і представлять свої звіти лише До 2019.

Залишити відповідь