Четвер, 16 Травня, 2024
Кримінал

Поліція розшукала нарколога зі справи про смертельне ДТП в Харкові

Саме Олена Федірко першою після аварії оглядала кермувальницю “Лексуса”, яка в жовтні 2017 року вилетіла на тротуар. Тоді 6 пішоходів загинули, ще 5 – зазнали травм.

Про це повідомляє Київський райдсуд Харкова.

Нарколог повинна була з’явитися в суді ще влітку як свідок. Її неодноразово викликали до суду, однак вона не з’являлася. Восени суд дав доручення розшукати Федірко. 

На засіданні суду лікар-нарколог стверджувала, що вона ніде не переховувалася і навіть не знала про те, що її хтось шукає, а в суд її ніхто не викликав. 

«Олена Федірко стверджує, що Олена Зайцева не була в стані наркотичного сп’яніння. Але нарколог підтверджує те, що в сечі Зайцевої було знайдено залишки опіатів. Як вони потрапили в організм, невідомо, але не виключає, що це могли бути лікарські залишки опіатів», – інформують ЗМІ. 

За результатами аналізів із 17-18 показників, за якими підтверджується наркотичне сп’яніння, у Зайцевої його підтверджували лише чотири фактори. У зв’язку з цим Олена Федірко зробила висновок, що у Зайцевої не було наркотичного сп’яніння.

Залишити відповідь