Субота, 20 Квітня, 2024
Музика

Twenty One Pilots з новим відео “Chlorine”

Фото:Twenty One Pilot

Американський інді-поп дует Twenty One Pilots, випустив нове відео на трек “Chlorine” зі свого останнього альбому “Trench”.

У новому відео музикати дуету, барабанщик Джош Дан та фронтмен Тайлер Джозеф стали прибиральниками басейну. Через галюцинації які викликані хімікатами, вони бачать пухнасте створіння, якого звуть Нед.


Зараз група перебуває в світовому турі. А 30 січня, в столичному Палаці Спорту буде довгоочікуваний великий концерт Twenty One Pilots. На якому музиканти презентують свій останній альбом.


Група, заснована в 2009 році в Колумбусі, штат Огайо, спочатку складалася з вокаліста Тайлера Джозефа і колишніх учасників Ніка Томаса і Кріса Салиха, після відходу яких в 2011 році, до складу дуету увійшов ударник Джош Дан.

До речі, платівка музикантів під назвою “Blurryface”, отримала Греммі і була продана в обсязі понад 6,5 мільйонів копій. Одними з головних хітів музикантів стали: сингл “Heathens”, що став саундтреком до фільму “Загін самогубців” та трек Stressed Out, який приніс групі в 2017 році нагороду Греммі в номінації “Кращий поп-дует”.

Залишити відповідь