Четвер, 28 Березня, 2024
Політика

Королева Єлизавета порадила підданим шукати “спільні позиції” та поважати погляди інших

BRAEMAR, SCOTLAND - SEPTEMBER 06: Queen Elizabeth II attends the annual Braemar Highland Games on September 6, 2014 in Braemar, Scotland. (Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

У Британії ці висловлювання розглядають як натяк cуспільству та політикам, які не можуть досягти згоди щодо того, якими мають бути відносини країни з Європою.

Про це повідомляє Голос Америки.

92-річна Єлизавета Друга офіційно є главою держави, але відповідно до законів та традицій повноваження монарха символічні, і королева ніколи не висловлюється з політичних чи поточних державних питань.

“Звичайно, кожне покоління постає перед новими випробуваннями й можливостями, – сказала королева на зібранні жіночої організації. – Шукаючи нових відповідей у сучасну добу, я віддаю перевагу випробуваним і перевіреним рецептам, як наприклад позитивним висловлюванням один про одного і повазі до інших точок зору; збиратися з іншими для пошуків спільних поглядів; і ніколи не втрачати ширшого бачення”.

Королева не згадала жодних конкретних проблем чи подій, але зокрема газета Times написала про її слова під таким заголовком: “Припиніть ворожнечу за “Брекзит”, каже королева воюючим політикам”.

Залишити відповідь