Середа, 24 Квітня, 2024
КіноПодіїСвіт

Відео з Джеффом Бріджесом в ролі Чувака з фільму “Великий Лебовські” виявилося всього лише рекламою до Супербоула

Фото: Скріншот Джеф Бріджес/YouTube Stella Artois

Абсолютно несподівано 24 січня, Джефф Бріджес володар премії “Оскар” опублікував в твіттері 15-секундний ролик, де з’явився в образі Чувака – головного героя фільму “Великий Лебовські” братів Коен. Багато хто з журналістів та користувачі соцмереж, подумали що це натяк на продовження культової стрічки. Але це виявилося зовсім не так як всі думали. Повідомляє видання Esquire .

Can’t be living in the past, man. Stay tuned. pic.twitter.com/zL2CLYhGAM— Jeff Bridges (@TheJeffBridges) 24 января 2019 г.

Нещодавно опублікований ролик з Джеффом Бріджесом, в якому він повернувся до образу Чувака, виявився анонсом реклами пива Stella Artois для Супербоула. Бренд виклав на своєму YouTube-каналі його повну версію, де, як виявилося, знялася ще одна голлівудська зірка – Сара Джессіка Паркер.

За сюжетом актори по черзі заходять в ресторан. Сара Джессіка Паркер – в образі своєї знаменитої героїні з серіалу “Секс у великому місті” Керрі Бредшоу, а Джефф Бріджес – в образі Чувака з фільму братів Коен. Обидва вони замість коктейлів замовляють пиво.

Відео : YouTube Stella Artois

Залишити відповідь