Четвер, 28 Березня, 2024
Суспільство

У 2018 році поліція виїжджала на майже 2 мільйони викликів жителів сіл і невеликих міст

При цьому робота груп реагування патрульної поліції у невеличких містечках та селах дозволила прискорити прибуття поліції на виклик у віддалених населених пунктах. Відтак своєчасність прибуття поліцейських нарядів на виклик у 2018 році становила в середньому 90%.

Про це повідомив заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

Про необхідність оперативного реагування на звернення та повідомлення громадян, які надходять до територіальних відділів та відділень поліції, йшлося під час виїзної наради з підбиття підсумків роботи підрозділів поліції превенції за 2018 рік. Нарада проходить на Прикарпатті під головуванням заступника Голови Нацполіції Олександра Фацевича.

Він підкреслив, що створення груп реагування патрульної поліції (ГРПП) у населених пунктах, які не входять до території обслуговування патрульної поліції, дало позитивний результат.

«Упровадження ГРПП набагато скоротило час прибуття поліції на виклик, і зараз своєчасність прибуття становить 90%. Це позитивний результат у порівнянні з минулими роками. Як наслідок – підвищилися ефективність роботи поліцейських на місці події та головне – підвищився рівень довіри людей до поліції», – наголосив Олександр Фацевич.

Залишити відповідь