Вівторок, 12 Березня, 2024
Кіно

Вуді Аллен вимагає від Amazon 68 мільйонів доларів

8 лютого Вуді Аллен подав позов на 68 мільйонів доларів проти Amazon Studios через те, що компанія нібито відмовилася від угоди через “необгрунтоване обвинувачення 25-річної давнини”

Про це пише видання Deadline. 

Аллен звернувся до суду після того, як Amazon вирішила відкласти дистрибуцію його фільму “Дощовий день в Нью-Йорку” (A Rainy Day in New York). Виробництво романтичної комедії за участю Тімоті Шаламов, Селени Гомес, Джуда Лоу і Ель Фаннінг завершилося більш шести місяців назад, але студія відмовляється поширювати стрічку. Компанія досі не назвала дату виходу проекту, в який вона вклала 15 мільйонів доларів.

Режисер стверджує, що звинувачення проти нього були відомі під час укладення договору. Amazon утрималася від коментарів.

У 2014 році прийомна донька постановника Ділан Ферроу звинуватила його в сексуальних домаганнях і жорстокому поводженні. У 2016 році Amazon Studios уклала договір з Алленом про зйомки п’яти фільмів та серіалу. Тоді ж виникли проблеми з релізом фільму Аллена “Колесо чудес”.

Прем’єра картини відбулася в той час, коли режисер знову опинився під пильною увагою громадськості через нові подробиці скандалу.

Залишити відповідь