Четвер, 25 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 19 лютого

Фотовиставка Олександра Тимошенка «Розстріляний Майдан»

«Розстріляний Майдан» – фотолітопис подій на вулицях Києва у період Революції гідності. Бувши безпосереднім учасником подій революції у 2013-2014 роках, Олександр Тимошенко відтворив за допомогою світлин атмосферу Майдану.

За словами фотографа, головна мета фотовиставки, яка експонується в багатьох містах України, – намагання нагадати про події та злочини Майдану. На світлинах зображені учасники Революції гідності, герої, когось уже немає з нами.

«Майдан – це була територія свободи, де зібралися справжні українці, які підтримували і всіляко допомагали одне одному, – розповідає Олександр Тимошенко. – Я хочу звернути увагу на проблеми людей, які пережили ті страшні події, були поранені. Дехто з них помер пізніше, від наслідків обстрілів та побиття. Хочу, щоб якомога більше людей змогли побачити фото та ніколи не забували всіх тих, хто стояв на Майдані за свободу та незалежність».

Час: 11.00.

Місце: Будинок профспілок (майдан Незалежності, 2), другий поверх.

Вартість: вхід вільний.

Концерт Poets of the Fall

Їх називають групою, яка перебуває в довічному турі. Концертна географія фінських рокерів Poets Of The Fall охоплює практично всі країни й континенти. У Києві їхнє шоу неодноразово збирало аншлаги. Але цього разу музиканти привезуть до Києва свій новий альбом «Ultraviolet».

Час: 20.00.

Місце: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41).

Вартість: 1100 – 2899 грн.

Відкриття виставки фіалок

Для тих, хто любить весну, красу і квіти, приємна новина: у Київському міському Будинку природи весна панує впродовж року. Усі охочі можуть відвідати унікальну виставку фіалок, яка триватиме від 19 до 24 лютого 2019 року.

На виставці буде представлено багато сортів фіалок, хойї, композиції з квітів, глоксинії. Крім того, на виставці можна буде отримати консультацію спеціалістів щодо вирощування кімнатних рослин.

Кожному, хто відвідає виставку, листочок сортової фіалки у подарунок!

Час: 11.00.

Місце: Київський міський Будинок природи (вул. Рогнідинська, 3).

Вартість: 25 грн; школярі, студенти та пенсіонери – 15 грн.

Концерт Юрія Шутка та Лариси Деордієвої

У програмі – Вольфганг Амадей Моцарт «Шість сонат для флейти і клавіра KV 10-15»

Юрій Шутко (флейта)

Лариса Деордієва (фортепіано)

Програму веде Наталія Насікан

Час: 19.00.

Місце: Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7).

Вартість: 50 – 100 грн.

Залишити відповідь