Четвер, 28 Березня, 2024
Кримінал

Три людини загинуло внаслідок ДТП на трасі «Київ-Чоп»

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 22 лютого, близько 10 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Грушвиця Друга Рівненського району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що 34-річна жителька міста Дніпро, керуючи автомобілем «Porsche Cayenne», рухаючись у напрямку Львова, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із автомобілем «Daewoo Sens».

Унаслідок ДТП 55-річний водій автомобіля «Daewoo» та 53-річна пасажирка, жителі села Голосковичі Львівської області, загинули на місці події. Ще одна пасажирка легковика, 30-річна односельчанка померла у лікарні. Крім того, у салоні перебувала ще й п’ятирічна дівчинка. Її без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні. Водій та пасажир позашляховика не постраждали. Відповідно до медичного освідування жінка-водій була твереза.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель трьох людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання 34-річної жінки у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Залишити відповідь