Вівторок, 23 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 25 лютого

Концерт гурту Lacrimosa

Lacrimosa знову відвідає Україну в межах масштабного Time Travel World Tour 2019. За роки творчості колектив багато разів вирушав у гастролі з виступами та презентаціями нових альбомів, але 25 лютого вони відіграють грандіозний концерт, присвячений усій історії їхньої музичної діяльності!

Нова концертна програма охоплює всі періоди існування групи, так що підійде не тільки поціновувачам, а й людям, ще не знайомим із творчістю дуету. Приходьте на виступ улюбленого колективу або відкрийте для себе щось новеньке в галузі сучасної музики.

Час: 20.00.

Місце: Центр культури та мистецтв НАУ (просп. Комарова, 1).

Вартість: 550 – 1700 грн.

Концерт Blue October

Blue October нарешті повернуться до Києва у межах I Hope You’re Happy Tour. Однойменний альбом вийшов у серпні 2018, і наступного року музиканти представлять його в Європі.

Гурт Blue October у 1995 році створили вокаліст та головний автор текстів Джастін Ферстенфельд, його брат Джеремі та мульти-інструменталіст Раян Делахусі. У 1998 видала альбом The Answers. Саме тоді їх і відкрив колишній менеджер Kid Rock Майкл Ренд, який організував їм численні виступи. Невтомні тури принесли успіх – у 1999 Blue October підписали контракт з Universal Records, завдяки якому гурт піднявся на найвищі позиції чартів.

Calling You – трек, що вийшов у 2003 році і мав надзвичайний успіх на радіо. Довгий час він був найбільш прослуховуваним треком Blue October, поки у 2006 не вийшов сингл Hate Me. Цей трек опинився на другій сходинці Чарту альтернативних пісень від Billboard. У 2007 році відеокліп Calling You було номіновано як найкраще міжнародне відео на нагородженні MuchMusic Video Award.

Ще одним із найвідоміших треків гурту є Say It – випущений у квітні 2009, він став п’ятою піснею Blue October, який потрапив до Топ-40 Modern Rock на 29 позиції.

З часів першої платівки минуло 20 років і сім альбомів, і Blue October випускають свій дев’ятий LP I Hope You’re Happy. Після випущеної у 2016 році чудової платівки Home очікування від нового релізу були дуже високі. Нова платівка I Hope You’re Happy вийшла більш оптимістичною – тут рок-музика перетнулася з інді, поп-музикою та настроями 80-х.

Час: 20.00.

Місце: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41).

Вартість: від 1020 грн.

Концерт гурту The Exploited

The Exploited – шотландський харкор-панк гурт. Їхній дебютний альбом «Punks Not Dead» став неофіційним девізом не тільки гурту, а й усього панк-руху. Опісля колектив випустив ще сім платівок, остання з яких має не менш промовисту назву «Fuck the System».

The Exploited пережили безліч змін складу, але не пригальмували навіть після серцевого нападу, пережитого Бучаном на сцені, яку його група ділила з Napalm Death.

У 2019 шотландці повертаються з великокаліберним турне з нагоди свого 40-річчя, очолювані незмінним Walter Wattie David Buchan, який став панк-іконою сучасності.

Час: 20.00.

Місце: Клуб «Bingo» (просп. Перемоги, 112).

Вартість: 650 – 1290 грн.

Національний симфонічний оркестр України виконає опери Бізе та Шевченка

Програма цього концерту створить у філармонії атмосферу Національного театру опери і балету. Тому що обидва твори – «Кармен-сюїта» Жоржа Бізе-Родіона Щедріна та балет «За двома зайцями» Юрія Шевченка – йдуть на сцені столичної опери.

Поза тим, понад двадцять років пропрацював у цьому театрі Володимир Кожухар, який посідав пост головного диригента театру і поставив низку прем’єр. А тепер прославлений маестро виступить у філармонічному концерті за диригентським пультом Національного симфонічного оркестру України.

Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України

Диригент – Володимир Кожухар

Програма:

Ж. Бізе-Р.Щедрін – «Кармен-сюїта»

Ю. Шевченко – Сюїта з балету «За двома зайцями»

Час: 19.00.

Місце: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2).

Вартість: 70 – 350 грн.

Залишити відповідь