П’ятниця, 19 Квітня, 2024
КультураМистецтво

Літографії Пікассо та Далі показують у Києві: вхід вільний

У столиці можна побачити літографії світових геніїв образотворчого мистецтва.

27 лютого в аукціонному домі “Золотое сечение” відбудуться відкриті торги тиражного мистецтва “Editions”. До цього дня кияни та гості столиці можуть відвідати відкриту виставку лотів аукціону. Серед них – літографії Сальвадора Далі, Казимира Малевича, Василя Кандинського, Марка Шагала , Пабло Пікассо, Едгара Дега, Роя Ліхтенштейна, Марка Костабі та інших.

– На цей раз спеціалісти аукціонного дому відвідали кілька світових культурних столиць – Амстердам, Брюссель, Відень, Лондон, Париж, Антверпен – і привезли понад 20 літографій та творів в інших тиражних техніках зарубіжних авторів світової популярності, –зазначають у аукціонному домі.

Також у колекцію також увійшли понад 30 робіт українських художників. Серед них – тиражні витвори Миколи Глущенка, Сергія Гети, Михайла Дерегуса, Сергія Якутовича, Леопольда Левицького, Анатолія Криволапа, Тиберія Сільваші та інших майстрів.

Усі бажаючі можуть взяти участь у тихому аукціоні та зробити свою ставку на вподобану роботу. Середня вартість робіт – $300-1000.

Коли: до 26 лютого, з 11:00 до 19:00, вхід до 18:30, щоденно без вихідних
Де: аукціонний дім “Золотое сечение”, вул. Л.Первомайського, 4
Вхід вільний.

Залишити відповідь