Вівторок, 23 Квітня, 2024
Україна

УЗ оновила нічний експрес на Донеччину

Вагони у складі потяга будуть модернізовані

“Укрзалізниця” вже з 30-го березня запускає новий нічний поїзд №10/9 сполученням Київ-Маріуполь. Про таке повідомив голова компанії Євген Кравцов на сторінці у Facebook.

“На 2 години швидше поїздом до Маріуполя. За дорученням Петра Порошенка і за підтримки Володимира Гройсмана ми запускаємо очікуваний пасажирами нічний експрес на Донеччину. Він у графіку вже з 30 березня”, – написав Кравцов.

За словами очільника УЗ, цей потяг дуже важливий, адже сполучення з Маріуполем є пріоритетним. Наразі на цей шлях потяги витрачають більш як 17 годин.

“Укрзалізниця” обіцяла, що поїзди курсуватимуть швидше. З урахуванням оптимального балансу між вантажними перевезеннями та пасажирськими – 2 години – це максимум, який зараз ми можемо зробити з наявною інфраструктурою”, – пояснює Кравцов.

Він додає: продаж квитків на експрес уже відкрито. Вагони у складі потяга будуть модернізовані і після ремонту “як нові”, а графік руху експресу – зручним: “Ввечері сідаєте в поїзд – зранку в місці призначення”.

Курсуватиме поїзд через день. Зі столиці він відправлятиметься о 19:03, а прибуватиме до Маріуполя – о 09:47. З Маріуполя відправлення о 16:30, прибуття до Києва – о 07:14.

Залишити відповідь