П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

На Сумщині чоловік, у якого була гангрена, сам відрізав собі частину ноги та викинув біля мосту

Чоловік вирішив обійтися без медичної допомоги та сам відрізав частину ноги. Викинуту частину тіла біля мосту знайшов пес та притягнув її на город до свого господаря. Із такою знахідкою чоловік звернувся до правоохоронців.

Про це повідомляє місцева газета “Роксолана Максі”.

У коментарях більш детально описав ситуацію журналіст Олексій Стеценко. Він стверджує, що у чоловіка була запущена гангрена, а стопа відгнила через некроз тканин. За його інформацією, поки точно не встановлено, кінцівка відпала сама, чи її справді відрізали. 

Чоловіка вже без стопи госпіталізували до лікарні. Зараження в нього зупинилося, але необхідно було прооперувати хворого та зачистити і обробити кінцівку. Натомість, у той час до лікарні приїхали родичі чоловіка та відмовилися від операції, забравши хворого з лікарні. Родичі пояснили, що вони не мають грошей на ліки, що необхідні на операцію. 

“Їхня поведінка від самого початку виглядає дуже дивно. Поки не відпала нога і її не знайшли, вони не зверталися в лікарню. Не звернулися ні до лікаря, ні до інших екстрених служб, навіть коли кінцівка вже відпала! Просто викинули її і далі сиділи вдома”, – написав журналіст Олексій Стеценко.

За інформацією журналіста, це вже не перший схожий випадок в Охтирці. Ще в одного хворого колись відпала нога до колінного суглоба, але чоловік до медиків не звертався.

1 коментар

Залишити відповідь