Четвер, 18 Квітня, 2024
АвторськеЦікаве

«Діснейленд для дорослих»: день відчинених дверей у готелі для рольових ігор (фото та відео 18 +)

27 березня перший в Україні готель для рольових ігор Cherry Twins запросив на святкування свого першого Дня народження артистів, теле- і радіоведучих, акторів, режисерів, журналістів та блогерів. Для гостей було влаштовано коктейль, а також meet&greet із засновницею готелю Оленою Соловйовою, екскурсію готельними номерами та «показовий виступ» шибарі.

Організатори наголошують: їхня мета – не лише отримати прибуток, а й допомогти українським парам у втіленні сексуальних фантазій, навчити їх говорити одне з одним про свої бажання і вплинути на статистику зрад і розлучень в Україні. Щодо зрад поки що важко сказати, але відомо, що з понад 3000 пар, котрі відвідали Cherry Twins за цей рік, близько 30 потім зізналися, що після відвідування готелю забрали заяву про розлучення. Крім того, на базі готелю проводяться різні тренінги та майстер-класи, котрі мають на меті сексуальну освіту населення. У числі освітніх програм: практикум із жіночого домінування, майстер-клас про рольові ігри та комунікації партнерів, уроки шибарі як прелюдії тощо. Розцінки в готелі відповідають рівневі сервісу: 1500-2000 грн за 3 години, ніч із 21.00 до 9.00 – 6000 грн. За додаткову оплату в номері з’явиться вино, вода, цукерки, лубриканти, контрацептиви, латексні простирадла, свічки.

Вітрина з додатковими опціями

Цей готель називають «Діснейлендом для дорослих», і подивитися там справді було на що. Організатори підготували спеціальний перфоманс – театр рольових ігор, декораціями до якого стали кімнати-фантазії – Будуар Королеви, Мавританський Гарем, Кімната допитів, Кімната тортур, Готика, Домінація і Шибарі. Гості побачили п’ять різних постановок, де актори, відгороджені оксамитовими канатами, показали мізансцени рольових ігор у тематиці кімнат. Щоправда, актори не рухалися, тому ефект присутності був дещо специфічним.

Спеціальна гостя коктейлю, котра співпрацює з готелем у форматі майстер-класів, психолог і гештальт-терапевт із 24-річним стажем Галина Єлізарова розповіла, наскільки важливо реалізовувати сексуальні фантазії, як зберегти шлюб за допомогою експериментів у ліжку і як у цьому може допомогти перший (і наразі єдиний, хоча незабаром в інших містах ініціативу збираються підхопити) український готель для рольових ігор.

Після огляду «живих картинок» та селфі в номерах гості змогли побачити, як виглядає шибарі. Показовий виступ влаштував майстер шибарі Іван Грашин. Уже розв’язавши свою модель, він розповів про історію шибарі, поділився деякими тонкощами і запропонував двом охочим спробувати це на собі. Розповідь усі слухали уважно, проте охочих спробувати не виявилося.


Залишити відповідь