П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Uncategorized

«Група підтримки» команди Зе: не лише мама, тато і дружина

Як відомо, головний засіб агітації за Зеленського – відеоролики. І не лише за його участі. Ролики на підтримку Зе зняли не лише його батьки та дружина, а також котик, песик і акваріумні рибки. Багато медійних персон також зафіксували на відео слова своєї підтримки. І ці персони не стомлюються примушувати українського глядача робити стандартний жест «рукалице».

Світлина від Степана Сороки.
Із соцмереж.

Мабуть, найфеєричніше виглядає підтримка «путінського клоуна», який уже багато років виконує важливу функцію – говорить уголос те, що думає Путін, виступаючи такою собі пробною кулею, аби перевірити реакцію.

Володимир Жиріновський не приховує: Кремль усіма баштами за Зеленського. тут і додавати більше нічого не хочеться.

Одіозні російські актори Михайло Пореченков та Іван Охлобистін не обмежилися простим озвученням своєї позиції на камеру, а зняли цілий рекламний ролик. Для тих, хто вже почав забувати, чим уславився Пореченков, у ролик додали нагадування.

Інша версія – тут розбір у кінці.

Ролик Павла Губарєва пильні користувачі знайшли навіть на сайті команди Зе. Щоправда, там такий незручний інтерфейс, що перевірити, чи він там справді/досі є, не видається можливим.

Жива легенда російської пропаганди Дмитро Кисельов продемонстрував клас, розповідаючи про те, як Зеленський, на відміну від Порошенка, не егоцентричний, і навіть його улюблена поза в сексі про це говорить. Фахівець, що тут скажеш.

Не залишився осторонь і Микола Азаров. Усі ж ще пам’ятають, хто це такий? Адже революція гідності відбулася не так і давно, тому навіть ті, хто цього разу голосує вперше, мають пам’ятати, звідки їм знайоме це обличчя.

І навіть щойновипущена Надія Савченко встигла закликати українців голосувати за Зеленського.

Який напрошується висновок з усього цього? Одне з двох: або той, хто стоїть за Зеленським, робить так, аби у другому турі весь проросійський електорат не мав сумнівів, за кого віддати голос, або (це конспірологічна теорія) таким чином усім патріотам дають зрозуміти, хто тут ворог, щоб мобілізувати проти потрібного кандидата. Однак, як ми вже писали, якщо у Порошенка патріотичного ресурсу дуже мало, то у Зеленського проросійського ресурсу доволі багато. Тому скидається на те, що розрахунок робився таки на проросійську і просто «ватну» частину населення. І є на що…

Залишити відповідь