Середа, 24 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 26 квітня

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/03/afisha-kyiv-caribbean-club-pavlo-ihnatiev.jpg

Концерт Павла Ігнатьєва «Весінній плейлист»

Павло Ігнатьєв представляє«Весінній плейлист» – фортепіанний концерт, просякнутий тонкою філософією в формі класичної техніки гри на фортепіано.

Павло – один із найтитулованіших молодих піаністів та композиторів України, експериментує зі звуком, стилями та подачею. У його виконанні навіть кавера на відомі пісні та мелодії звучать по-новому.

Час: 20.00.

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4).

Вартість: 180 – 650 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/04/afisha-kyiv-halereia-hrud-hrav.jpg

Виставка Віктора Сухобруса «Голос Міста»

Галерея розпочинає серію фото виставок в Саду блукаючих Геніїв Х.Л.А.М.у.

Фотопроект «Голос Міста» – це фотороздуми Віктора Сухобруса про те, що ми живемо у місті та майже ніколи не помічаємо багатьох предметів, речей, а іноді й подій. Автор намагається зрозуміти знаки міста, почути його, побачити особливості міста та потоваришувати з ним…

Час: 19.00.

Місце: Галерея «ХудГраф» (вул. Межигірська, 23/22).

Вартість: вхід вільний.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/04/afisha-kyiv-old-fashioned-bar-igor-agrich-trio.jpg

Концерт Igor Agrich Trio

Стандарти кул-джазу і пост-бопу у виконанні тріо піаніста Ігоря Агріча. В програмі під назвою Let’s Cool One прозвучать джазові хіти 50-60-их років у авторському аранжуванню Ігоря.

Ігор Агріч – український джазовий піаніст, клавішник. Виступає на джазовій сцені з 2011 року. За цей час він устиг пограти з великою кількістю джазових музикантів і артистів, серед яких Michael Abene, Hans Peter Salentin, Jason Brown, Kevin Mahogany.

Склад:

Ігор Агріч – рояль

Юрій Нацвлішвілі – бас

Євгеній Добровольский – барабани

Час: 20.00.

Місце: Old Fashioned Bar / 32 (вул. Воздвиженська, 32).

Вартість: 400 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/04/afisha-kyiv-vystavka-3.jpg

Медіа-арт виставка «Artefact: Chernobyl 33»

До 33-ої річниці Чорнобильської катастрофи проект ARTEFACT представить унікальну медіа-виставку в музеї «Чорнобиль». Інтерактивні інсталяції, лазерні проекції, 3d-мапінг – ось тільки частина технологій, завдяки яким «оживуть» експонати музею. Виставка є початком переосмислення катастрофи Чорнобиля як соціально-культурної трагедії української нації.

Проект ARTEFACT, який торік голосно заявив про себе на весь світ із презентацією діджитал-скульптури в Прип’яті, до 33 річниці аварії на ЧАЕС представляє унікальну імерсивну виставку-екскурсію, з використанням нових технологій, інсталяцій, медіа-арту і моушн-дизайну, яка перенесе відвідувачів у минуле і поверне життя спогадами Зоні Відчуження.

У Національному музеї «Чорнобиль» зберігається понад 150 000 унікальних експонатів: розсекречені документи, карти, схеми з грифом «Секретно», фотографії, спеціальні дозиметричні прилади, історичні реліквії із Чорнобильської зони відчуження, які співробітники музею зібрали власними руками за 27 років існування інституції.

Медіа-артисти, художники і креатори через нові технології та медіа-арт представлятимуть своє сучасне бачення національної трагедії, яка вийшла далеко за межі країни і стала найбільшою радіоекологічною катастрофою ХХ століття.

Головна місія проекту ARTEFACT – привернути увагу до питань маніпуляції й усвідомленого споживання інформації в сучасному світі. Автори проекту вважають трагедію Чорнобиля інформаційною катастрофою не менше, ніж техногенною, і вважають таке переосмислення важливим для розуміння суті трагедії суспільством сьогодні, щоб уникнути подібних катастроф у майбутньому.

За допомогою сучасних технологій медіа-арту автори хочуть привернути увагу сучасної аудиторії до питань навколо Чорнобиля, переосмислити цю трагедію в загальному національному минулому українців і привернути увагу до важливості власної інформаційної грамотності.

Медіа-виставка в музеї працюватиме тільки один день.

Час: 10.00.

Місце: Національний музей «Чорнобиль» (пров. Хорива, 1).

Вартість: вхід вільний.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/04/afisha-kyiv-vechirka-mezzanine.jpg

Вечірка «Пáнчина»

«На ПÁНЧИНІ взуття стоптала,
Втомилася. Не спочивать» (с)

Тут ніхто не зупиниться, аж допоки не впаде остання крапля поту, допоки ноги не відмовлять, допоки всіх не буде розкріпачено вщент.

Бітами прямими і ламаними копняка даватимуть:

Clasps (Pincet)
Prots (ПОІНТ)
Perepelitsa
Sopromat (Лось)

#techno #breakbeat #bass
Час: 23.55.

Місце: Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31).

Вартість: до 2.00 – 150 грн, після 2.00 – 200 грн.

Залишити відповідь