Неділя, 28 Квітня, 2024
АнонсиКультураМузика

Куди піти 29 квітня

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/01/afisha-kyiv-stereo-plaza-in-flames.jpg

Концерт In Flames

Культові In Flames зі Швеції їдуть до українських фанатів із новим альбомом! Платівка отримала назву «I, The Mask» і вийшла 1 березня.

Над тринадцятою студійною платівкою In Flames працювали протягом усього 2018 року. Для роботи зібралися номінант на премію «Греммі», продюсер Говард Бенсон і її лауреати Кріс Лорд-Елджі і Тед Дженсен, які займалися зведенням і мастерингом.

Натхненням для I, The Mask, за словами фронтмена Андерса Фрідена, стали його життя і світ, який постійно змінюється через неоднозначні події: «Цей світ складний. Я дивлюся на своїх дітей – і вони ростуть у середовищі, де все напружене та може вибухнути в буквальному сенсі. Те ж саме відбувається і з музикою. Мої минулі відносини і ситуації, в яких мені довелося побувати, – це ідеї та натхнення для моїх пісень, які з’явилися в певний момент мого життя».

Що стосується звучання нового альбому, то Фріден не розкриває всіх карт, залишаючи подробиці таємницею, але дещо все ж вдалося дізнатися: «Я радий, що люди зацікавлені. Якщо чесно, я не дуже люблю цей хайп навколо. Спочатку кажуть “О, вони повертаються”, а коли отримують альбом, то кажуть “О, б … ть, нє, це фігня”. Ми ніколи не повторюємося, з кожною новою платівкою йдемо далі. Що я можу сказати з приводу нової? Вона більш “гітарна” і дещо важкувата. Вона мелодійна, агресивна і в ній дуже-дуже пафосні приспіви. Сподіваюся, слухачі оцінять. А ті, хто знають In Flames хоч якийсь час, навряд чи будуть розчаровані».

Час: 20.00.

Місце: Stereo Plaza (просп. Лобановського, 119).

Вартість: від 1090 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/03/afisha-kyiv-caribbean-club-khrystyna-kirik.jpg

Джазовий понеділок з Квартетом Христини Кірік

Христина Кірік – молода джазова контрабасистка, виступала на фестивалях AlfaJazz, AmIJazz, KaunasJazz, брала участь у воркшопах і концертах із Michael Abene, John Hollenback, Michael Dease, Andrew Gold, Sam Harris, Alex Maksymiv.

Час: 20.00.

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4).

Вартість: 150 – 350 грн.

Залишити відповідь