Неділя, 28 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 30 квітня

Світлина від UA: Культура.

Марафон джазу в Будинку Звукозапису

30 квітня – Міжнародний день джазу. Канал «UA: Культура» готує масштабний спецпроект, протягом якого в ефірі лунатимуть виступи джазових виконавців наживо:

11.05 – Vibe Trio;

12.30 –  Alex Fantaev Trio;

14.00 – проект RADZ (Dmytro Radzetskyi та Radzetskyi Serhii);

15.30 – Юлия Рома Quartet;

17.00 – Біг-бенд кафедри джазової музики КМАМ імені Р. М. Глієра під керівництвом Dennis Adu;

18.30 – квартет Олексій Боголюбов;

19.55 – Misha Mendelenko quartet.

Де дивитися:
▪ в ефірі UA: Культура
▪ на сайті https://culture.suspilne.media/
▪ у додатку suspilne.tv на Android та IOS.

Цього дня кожен охочий може відвідати Будинок звукозапису в Києві, де відбуватимуться зйомки, і долучитися до музичного свята особисто.

Час: 11.00.

Місце: Будинок звукозапису Українського радіо (вул. Леоніда Первомайського, 5-в).

Вартість: вхід вільний.

Концерт Aniko Dolidze Big Band «Ella & Duke»

Концерт Aniko Dolidze Big Band «Ella & Duke»

У Міжнародний день джазу Aniko Dolidze Big Band презентує нову програму Ella & Duke. Пролунають хіти зрілого періоду студійної творчості Елли Фітцжеральд. Це пісні з так званих альбомів-сонгбуків, які Елла присвячувала відомим композиторам.

Важко знайти впливовішу джазову вокалістку сучасності, ніж Елла Фіцджеральд. Її імпровізаціями та фразуванням неможливо не захоплюватись. Природа подарувала Еллі унікальний голос – за гнучкістю, діапазоном та внутрішньою енергією. Свого часу вона була музичним новатором. Зараз же її вокальні прийоми стали еталонами для музикантів з усього світу.

Дюк Еллінгтон має славу реформатора джазового звучання. Його авторству належить сотня джазових стандартів. Твори Еллінгтона дозволяють розкритися на повну кожному учаснику оркестру, тож у цьому концерті звучатимуть також знакові інструментальні композиції.

Проект Aniko Dolidze Big Band – це дивовижний вокал Аніко у супроводі музикантів-віртуозів. П’ять саксофонів, чотири тромбони, чотири труби, фортепіано, бас, гітара, ударні і єдина в Україні жінка бенд-лідер.

Час: 20.00.

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4).

Вартість: 190 – 1100 грн.

Залишити відповідь