Четвер, 25 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 10 травня

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2017/08/afisha-kyiv-docker-pub-meri.jpeg

Концерт гурту «Мері»

«Мері» – представники українського бріт-попу покоління 2000-их. За десять років існування група видала три офіційні альбоми – «Мерідіани» 2007, «Війни в прямому ефірі» 2010 і «Кулями Любов…» 2014. Свого часу хлопці відвідали з концертами Рим і навіть Вашингтон США. Свій музичний напрямок музиканти характеризують як opty-rock (легкий, ненав’язливий).

«Мері» зіграють свої нові та добре знайомі і улюблені пісні.

Час: 22.00.

Місце: Docker pub (вул. Богатирська, 25).

Вартість: 150 – 1400 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/04/afisha-kyiv-kvartet-ruslana-egorova.jpg

«Босанова Джаз» із Квартетом Руслана Єгорова

 «Босанова Джаз» із Квартетом Руслана Єгорова – це поєднання бразильского фольклору та гармонії джазу, наживо бразильські мелодії, що лунали у знаменитому Нью-Йоркському Карнегі Хол та музика легендарного Тома Джобіма

У складі квартету Руслана Єгорова:

Руслан Єгоров – вокал, клавіші

Дмитро Бобін Александров – тенор-саксофон

Микола Кістеньов – контрабас

Павло Галицький – барабани

У виконанні Руслана Єгорова пролунає 100% хіт босанови – «Só Danço Samba», який свого часу підкорив легендарну Еллу Фіцджеральд.

Час: 20.00.

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4).

Вартість: 190 – 820 грн.

https://kyiv-online.net/wp-content/uploads/2019/05/afisha-kyiv-closer-akt-vystavka.jpg

Відкриття виставки «Будь обережним із цією сокирою, Юджине»

В оновленому мистецькому просторі АКТ відкриється перша виставка сезону, присвячена новим викликам співіснування з собою та реальністю, що оточує кожного.

Соціокультурні патерни, правила комунікації та поведінки зазнають змін не тільки після глобальних політичних зрушень. Різноманітні маленькі та великі здобутки в технологічній, економічній, соціальній сферах зміщують звичний для нас світ.

Через хаотичність та чисельність таких змін система нових етичних відносин і поглядів формується ситуативно та непередбачувано, позбуваючись усталених кордонів та принципів функціонування. У поєднанні з людською поведінкою нова етика стає сокирою, що вимагає обережності та врівноваженості у взаємодії з нею.

Якщо прототип сучасного суспільства походить із суспільного договору, то тепер кожен грає за своїми правилами. Сьогодні ми маємо справу з концентрованим простором власних нашвидку вигаданих етик, що водночас народжуються з нових обставин та накладаються на старі звички, конфліктують та часто унеможливлюють одна одну.

Учасники виставки досліджують питання множинності нової етики у своїх особистих практиках та враженнях від навколишнього світу. Запрошуємо вас у єдиний мистецький простір на Лівому березі, щоб ідентифікувати та дослідити власні оновлені правила сучасного життя.

Художники виставки: Олексій Базілевич, Юлія Бєляева, Назар Білик, Катерина Бучацька/Сергій Войналович, Андрій Достлєв/Данте Буу, Алевтина Кахідзе, Тарас Ковач, Дарія Кузьмич/Энн Коттен, Олександр Кутовий, Роман Михайлов, Сергій Радкевич, Василій Савченко, Максим Тимінько/Глеб Шутов/Майа Іліч, Назар Фурік, Антон Шебетко.

Кураторки виставки: Вікторія Бавикіна та Ася Цісар

Час: 20.00

Місце: Арт-простір «AkT» (вул. Біломорська, 1).

Вартість: вхід вільний.

Залишити відповідь