Субота, 20 Квітня, 2024
Кримінал

Гвардійці затримали підозрюваних у обкраданні квартир та автівок

В Ужгороді за останні кілька днів зафіксували одразу три випадки затримання осіб нацгвардійцями, які, ймовірно, здійснювали крадіжки з помешкань та автомобілів містян.

Про це повідомляється на сайті Національної Гвардії України.

Під час відпрацювання у ході операції «Мігрант» правоохоронці зуонпинили двох чоловіків, аби перевірити документи. Під час перевірки правоохоронці помітили зв’язку ключів, відмичок, ліхтарик, засоби для перерізування дротів.Затриманими виявились чоловіки, які були раніше судимі за квартирні крадіжки. У той час вони саме планували пограбування, у цьому зізнався один з них.

Іншого ймовірного крадія затримали з велосипед, який перебував у розшуку. Чоловіка зупинили та почали проводити поверхневу перевірку. Правоохоронці знайшли відмички, різного роду ключі, ліхтарики. Виявилось, що окрім того, що чоловік тримав в руках викрадений велосипед, він вже раніше притягувався до відповідальності за крадіжки з автомобілів.

Ще одного чоловіка, який намагався поцупити товар з прилавку магазину затримали гвардійці та працівники поліції на автобусному вокзалі. У той момент, коли підійшли правоохоронці, чоловік вже намагався перелізти через прилавок та погрожував ножом охоронцю установи.

Залишити відповідь