Вівторок, 23 Квітня, 2024
Події

У Німеччині трапилося масове самогубство трьох осіб у готельному номері з використанням арбалета

Поліція Німеччини припускає масове самогубство трьох осіб у готельному номері і смерть двох жінок у квартирі однієї з жертв. Немає ніяких фактів, що вказують на те, що події в Пассау була замішана ще одна людина.

Про це повідомляє DW.

Поліція теж не виявила на тілах убитих слідів боротьби або спроб чинити опір. У готельному номері були знайдені три арбалета і безліч стріл.

Поліція розповідає, що розтин показав, що виявлені в готельному номері 53-річний чоловік і 33-річна жінка, що лежали на ліжку і трималися за руки, загинули від попадання стріл арбалета в серце. В їхніх тілах були виявлені інші стріли, проте вони були випущені пізніше.

Третя жертва – 30-річна жінка, що лежала на підлозі, померла від попадання стріли в шию. Слідство припускає, що вона спочатку застрелила двох інших, потім покінчила життя самогубством. У номері також були знайдені два заповіти, підписані чоловіком і жінкою, що лежали на ліжку.

Поліція поки не може пояснити, яким чином загинули дві жінки, знайдені в Віттінгене, а також не знає, чи пов’язані ці два випадки між собою. У Віттінгене жертви були виявлені в квартирі 30-річної жінки, знайденої мертвою у Пассау. Як з’ясувала поліція, ними стали 35-річна вчителька початкової школи і 19-річна дівчина, яка жила в цьому містечку.

На відміну від Пассау, в Віттінгене поліція не знайшла арбалета і стріл. Причини смерті двох жертв в Віттінгене поки не встановлені.

Залишити відповідь