П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Кримінал

Керівнику профспілкової організації ТОВ «Санаторій Поділля» оголошено про підозру

Оголошено про підозру викритому на хабарі керівнику профспілкової організації санаторію для учасників АТО на Вінниччині.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Оперативники спецслужби встановили, що профспілковий лідер вимагав від адміністрації санаторію десять тисяч американських доларів за нестворення штучних перешкод у діяльності оздоровчого закладу, що здійснює реабілітацію військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС.

За цю суму зловмисник обіцяв передати керівництву закладу печатку та установчі документи, необхідні для завершення процедури ліквідації профспілкової організації та розблокування його діяльності, а також відкликати із суду позовні заяви.

Правоохоронці затримали зловмисника у місті Хмільник під час отримання двохста шістдесяти чотирьох тисяч гривень гривневого еквівалента хабара. У межах кримінального провадження відкритого за ч. 4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України очільнику профспілки оголошено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Викриття зловмисника проводилося спільно з працівниками Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України.

Залишити відповідь