Середа, 24 Квітня, 2024
В КиєвіОсвіта

У Києві пройде конференція Social Media Week

Social Media Week Kyiv відбудеться 12-13 червня. Дводенна подія – це частина глобальної мережі Social Media Week, яка щорічно проходить по всьому світу: від Нью-Йорка до Лондона

Темою цьогорічної конференції у Києві стануть «Історії», адже соціальні мережі уже є найвпливовішою платформою для сторітелінгу. Але великий вплив передбачає серйозну відповідальність за те, що і як розповідаємо своїй аудиторії. На події ви зможете ознайомитися з найкращими кейсами – перемогами та поразками у комунікаціях, маркетингу та соціальних медіа, передає Платформа.

Конференція об’єднає близько 20 спікерів з Європи і України. Скажімо, маркетинговий директор Укрпошти Андрій Скоцик розповість про трансформацію комунікацій державної компанії. Директор з комунікацій найбільшої пацієнтської організації в Східній Європі «100% LIFE»  Максим Ровінський розкаже, як інформаційна кампанія про медичний канабіс привела до реальних змін. На конференції також виступить Емма Рідерстад – співзасновник першого європейського розробника технологій занурення Warpin Media, які допомагають таким брендам як H&M і Ferarri виходити в простори віртуальної і доповненої реальності. Одним з хедлайнерів стане Лаура Танненбаум – операційний директор лондонського соціального креативного агентства That Lot, які створюють креативи для Джеймі Олівера, Red Bull і Suzuki.

Також своїми історіями поділяться Назар Беген з Crello, Андрій Баштовий з The Village Україна, Анна Лісовська з Fedoriv та інші професіонали  українського та міжнародного бізнесу і медіа.

Приємним бонусом стануть 10 годин нетворкінгу та знайомства протягом двох днів події – надихайтесь та дискутуйте.

Подію організовують компанії Depositphotos і Crello. Відбудеться конференція в найбільшій фотостудії Східної Європи – Lightfield Productions.

Залишити відповідь