П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Політика

ЦВК зареєструвала близько тисячі кандидатів у депутати

20 червня на черговому засіданні ЦВК зареєструвала 127 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Також Комісія зареєструвала 5 кандидатів у народні депутати України, висунутих політичними партіями, в ОВО на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року: 3 кандидатів від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “ЧЕРКАЩАНИ”, 1 — від партії “Воля”, та ще одного від політичної партії “Інтернет партія України”.

Відтак, станом на 20 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 892 кандидатів у народні депутати України, серед яких 744 балотуються у порядку самовисування, 148 висунутих політичними партіями.

Окрім того, ЦВК відмовила в реєстрації кандидатів у народні депутати України Шикоти Л.О. та Крижановського С.В., включених до виборчого списку Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ” під № 122, № 123 відповідно, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Всього станом на 20 червня ЦВК зареєструвала 1 021 кандидата у народні депутати України, включеного до виборчих списків 6 політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України.

Залишити відповідь