Середа, 8 Травня, 2024
Кіно

Вже 4 липня на стрімінговом сервісі Netflix стартує третій сезон серіалу “Дуже дивні справи”

Фото: Stranger Things 3COURTESY OF NETFLIX

В кінці липня 2018 го віце-президент зі створення контенту Netflix Сінді Холланд заявила, що зйомки третього сезону “Дуже дивних справ” затягнулися і серіал вийде влітку 2019 року, а не 2018 – го .

Побачити нові пригоди Одинадцять і її друзів, шанувальники серіалу зможуть 4 липня 2019 року. Вже відомо, що в третьому сезоні серіалу буде 8 серій. Тобто на одну менше, ніж в попередньому. Дія буде відбуватися в 1985 році . Події відбуватимуться на літніх канікулах в нещодавно відкритому торговому центрі, а герої зіткнуться з новим монстром.

Режисерами третьої частини серіалу є Метт Даффер, Росс Даффер, Шон Леві.

Актори: Вайнона Райдер, Девід Харбор, Фінн Вулфхард, Міллі Боббі Браун, Гейтен Матараццо, Калеб Маклафлін, Наталія Дайер, Чарлі Хітон, Кара Буоно, Меттью Модайн, Ной Шнапп, Джо Кірі, Седі Сінк, Дакр Монтгомері.

Stranger Things / “Дуже дивні справи” – науково-фантастичний серіал, який є одним з найпопулярніших проектів останніх років в своєму жанрі. Він дебютував в стрімінговом сервісі Netflix в червні 2016 року. Другий сезон вийшов в жовтні 2017 року. Зйомки третього сезону почалися в квітні 2018 року.

Залишити відповідь